slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Baseus Armor aluminijumski držač za bicikl / motor

2.899 din

Beograd
Novo
170
4
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
SveZaMob - SuperMarketic - Sma
Član od 27.06.2010.
kp izlog

Kvalitetni držač za motocikl ili bicikl omogućiće vam udobno i sigurno korišćenje navigacije tokom vožnje. Čvrsto drži telefon, sprečavajući ga da ispadne.

 

Vrhunski kvalitet 

Držač je izrađen od visokokvalitetnog aluminijuma. Pruža do 10 godina upotrebe, bez znakova izobličenja ili oksidacije.

 

Bezbedno korišćenje

Držač je opremljen visokokvalitetnom sintetičkom gumom koja štiti vaš pametni telefon od ogrebotina i klizanja unutar kućišta. Aluminijumske čeljusti i sigurnosni sistem zaključavanja osiguravaju stabilno učvršćivanje telefona unutar kućišta.

 

Rotacija od 360 °  

Rotacijom od 360 ° možete da okrenete telefon u bilo kom smeru, što je izuzetno praktično.

 

Jednostavna i brza instalacija 

Montiranje držača na volan je vrlo brzo i lako. Jednostavno odvrnite zavrtanj i postavite ga u pravilan položaj, a zatim zategnite stezne vijke. Stezaljka se može postaviti na cev upravljača prečnika 21-34 mm, kao i na bočni nosač ogledala.

 

Kompatibilnost

Držač savršeno odgovara svim kormanima električnih vozila, skutera, bicikala i motocikala. Brzom zamenom možete da koristite jedan držač na više vozila.

U našoj prodavnici je odmah dostupan asortiman od preko 2000 najtraženijih artikala uz mogucnost telefonskog porucivanja preko 200 000 artikala sa rokom dopremanja iz magacina od 1 do 3 sata.
Pre dolaska pozovite radi provere trenutne raspoloživosti željenog artikla.


Prodavnica i servis telefona na Zvezdari - Lionu ( Bulevar Kralja Aleksandra 274 ) 
011 24 26 018,   063 411 660,   065 411 6600


Željenu robu možete preuzeti u jednoj on naših prodavnica ili Vam je možemo isporuciti kuriskom službom sa rokom isporuke od 12 do 48h.  

Našu celokupnu ponudu možete pogledati na KP izlogu http: //svezamob. kpizlog. rs/

 

ID Oglasa: #116430631
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.