slika
slika
slika
1 od 3

Tajna devojčice i meseca - Nataša Đurica

400 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
5
0
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Zoran
Član od 25.06.2015.
Svi oglasi

Polovna knjiga, izuzetno očuvana.

Izdavač: Psihopolis - Novi Sad,
2008. god.
Tvrd povez, 21,5 cm.
96 str.

Knjiga se bavi pitanjima jednog od osnovnih fizioloških procesa ženskog organizma - menstruacije, i na prihvatljiv i stručan način prikazuje sve aspekte ove teme. Napisana je jednostavnim stilom, u vidu konverzacije devojčice koja ima mnogo pitanja i doktorke, stručnog lica koja odgovara razumljivo i zanimljivo. Tekst obuhvata celokupnu problematiku menstrualnog ciklusa, hormonskih promena devojčice u pubertetu i daje detaljna objašnjenja o svim ovim temama. Iznete su i priče žena raznih uzrasta o njihovim iskustvima oko menstruacije što doprinosi zanimljivosti i prihvatljivosti teksta sa osećajem pripadnosti grupi koja ima slične dileme, pitanja i ponekad probleme. „ Tema je veoma značajna sa društvenog aspekta, jer pruža adolescentkinjama mnoštvo informacija o promenama u njihovom organizmu u ovom osetljivom uzrastu jer govori i o onim temama na koje se često zaboravlja, a koje mogu imati uticaja na njihovo zdravlje. Knjiga predstavlja doprinos edukaciji adolescentnog uzrasta u oblasti fiziologije i zdravlja, a takođe ima svoje mesto i za starije uzraste, pogotovo roditelje koji nemaju uvek dovoljno tačnih informacija o ovim temama u razgovoru sa svojom decom. “ Doc. dr Aleksandra Kapamadžija, ginekolog, Klinika za ginekologiju i akušerstvo, Novi Sad, Klinički centar Vojvodine „ Kao stručnjak sa dugom i bogatom praksom dragim mladim čitateljkama i njihovim roditeljima toplo preporučujem čitanje ove knjige, a devojčicama i poručujem da u jednom delu svog odrastanja više nisu same, i da će saznati mnogo kroz lepu naučnu i književnu avanturu. Knjiga koju su podjednako iščekivali i roditelji i njihove kćeri. Knjiga koju svaka devojčica treba da ima! “ Dr sci. med. Goran Todorović specijalista ginekolog akušer
Knjiga koja će pomoći devojčicama da se psihološki pripreme za prvu menstruaciju i da prva menstruaciju nikada ne bude šok!

 

MOLIM VAS PAŽLJIVO PROČITAJTE! ! !

Komunikacija isključivo porukama na kupujem - prodajem. Plaćanje pre slanja, rok za uplatu je pet radnih dana, po isteku roka smatram da je kupac odustao od kupovine. Knjige šaljem kao preporučenu tiskovinu, paket, Post Express-om… Poštarina isključivo na teret kupca. Za oštećenja nastala u transportu, ne odgovaram, ali ću se truditi da robu zapakujem najbolje moguće, i da je obezbedim od bilo kakvih oštećenja. Šaljem u inostranstvo po cenovniku Pošte Srbije (uplata Western Union-om). Na teritoriji Novog Sada preuzimanje knjiga je moguće na adresi koju ćete dobiti porukom (Novo naselje).

Zbog velikog broja predmeta, molim Vas da pre kupovine proverite da li imam predmet koji želite putem poruke na Kupujem prodajem.

ID Oglasa: #153169012
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.